Начало ЗА НАС

ЗА НАС

 Корона М ЕООД е специализирана в производството, пакетирането и дистрибуцията на сурови или печени ядки, семена, сушени плодове, пуканки за микровълнова фурна, пуканки готови за директна консумация, пелети (фигури от картофено или царевично брашно), карамелизирани изделия, шоколадови дражета. Производство на всички видове барчета (карамелени, протеинови, сурови и мюсли).


Фирмата е основана през 1993г. с основна дейност преработка и продажба на ядки. Непрекъснатото въвеждане на подобрения през годините, стремежът за удовлетворяване високите изисквания на пазара, както и инвестициите в модерно технологично оборудване допринасят за увеличаване на производствения капацитет на Корона М и разширяването на продуктовия асортимент. Благодарение на това, днес ние предлагаме на своите клиенти и търговски партньори над 200 артикула.


Въпреки големия производствен капацитет, фирмата остава гъвкава при разработването на нови продукти и успешно следва тенденциите на пазара.
Смело може да се каже, че по отношение на качество и вкус продукцията на Корона М ЕООД заема една от водещите позиции в страната и чужбина.

Сертификати

Мисия,визия и цели

МИСИЯ:

 • Да предлагаме портфолио от вкусни и здравословни продукти, в които влагаме най-добрите и качествени съставки, доставени от цял свят.
 • Да работим съвместно с клиентите си като споделяме с тях своите познания и дългогодишен опит в производството.
 • Непрекъснато да развиваме и разширяваме своя асортимент, за да удовлетворим всеки вкус и високите изисквания на клиентите си.
 • Да гарантираме, че бизнесът на нашите клиенти е в сигурни ръце
 • Да спечелим и да запазим доверието и лоялността на потребителите, както към нашите брандове, така и към брандовете, които нашите клиенти и партньори са ни поверили.
 • Работейки с партньори от над 40 страни в цял свят, нашият стремеж е да доставяме възможно най-пресните и качествени продукти до всяка точка на света

ВИЗИЯ:

 • Нашето кредо е да правим клиентите си доволни и щастливи.
 • Без значение колко нови продукти и вкусове предлагаме, бъдете сигурни,че ще продължите да получавате най-доброто от нас.
 • Винаги в крак с най-новите тенденции и търсения на пазара и същевременно запазваме традициите на добрия вкус.
 • Всеки един клиент е важен за нас. Затова подхождаме индивидуално, предлагайки гъвкави решения, за постигане на максимална удовлетвореност на клиента.

ЦЕЛИ:

 • Иновативност, гъвкавост и грижа за клиента
 • Безкомпромисно качество на достъпни цени
 • Постигане на максимална удовлетвореност на клиента и крайния потребител
 • Надеждност и сигурност - НИЕ носим отговорност за вашия бизнес

История

1993

1993

Company was founded in 1993 with main activity of processing and packing of nuts.

2004

2004

Закупуване на линия за пукане и пакетиране на пуканки.

2011

2011

Закупуване на линия за производство и пакетиране на карамелени барове.

2013

2013

Закупуване на линия за производство на мюсли барчета.

2017

2017

Изграждане на ново съвременно помещение с 4 производствени автоматизирани линий за производство на Карамелени барчета.

2018

2018

Закупуване на линия за производство на протеин бар, суров бар и флап джак.

2020

2020

Закупуване на линия за производство на сурова пелета.

Кариери

Търговски представители

Партньори

KAUFLAND

Кауфланд е голяма верига от германски хипермаркети и по-малки магазини предимно в областта на хранителните стоки. Сред обектите им има и различни по вид магазинчета. Компанията има над 1000 магазина в Германия. Тя също има магазини в Полша, Чехия, Словакия, Хърватия, Румъния и България.

СиБиЕс

Сибиес ООД е предприятие в България, с централен офис в Стара Загора. Работи в индустрията за Супермаркети и други магазини за плодове и зеленчуци. Компанията е създадена на 06 декември 2001. Към момента СиБиЕс маркет разполага с 10 магазина.

METRO

Групата управлява вериги магазини за търговия на едро и дребно. „Метро Груп“ обединява около 270 000 работници по целия свят.

Основана е през 1964 г.,„Метро“ е 4-ят по големина търговец на дребно в света.

BILLA

„Бѝлла“ е европейска верига супермаркети, работещи в голям брой страни, първоначално в Австрия. Собственик на веригата е германската „Реве Груп“.Веригата от супермаркети основана през 1953 г.  Billa има мрежа от магазини в девет европейски страни: Чехия, Унгария, Словакия, Румъния, Хърватия, Украйна, България, Италия и Русия.

ФАНТАСТИКО

Фантастико е българска семейна компания, основана през 1991 г. с откриването на първия си супермаркет в гр. София. Към 2019 компанията управлява 42 супермаркета, като броят им ежегодно расте.По-големите формати супермаркети „Фантастико“ разполагат с био щанд, месна, рибна и млечна витрина, суши кът, топла точка, сладкарска витрина, кафетерия, детски кътове и площадки. Предлагат и допълнителни услуги като аптеки, застрахователени брокери, Easy Pay, химическо чистене и др.Във „Фантастико“ работят над 3100 човека.

KAM MARKET

Фирма КАМ е основана в Скопие през 1999 година, като търговско предприятие с първи магазин в Градският търговски център. Името КАМ е съкращение на презимето на собственика Гоце Камчев.КАМ Маркет е първата верига магазини – тип харддискаунт в Македония. През 2017 година фирмата оперира вече с 67 КАМ магазина, разположени на територията на цялата страна – 19 града в Република Македония. Над 750 служителя работят за компанията.