Услуги

Outsourcing

Предлагаме производство на Вашите продукти в нашата фабрика. Разполагаме с капацитет и модерни технологии, които ни позволяват да изпълняваме поръчки в големи количества. Необходимо е единствено да ни предоставите рецептата си, за да произведем продуктите. Това могат да бъдат карамелени барчета, протеинови барчета или други.

Ако желаете да се възползвате от Outsourcing като бизнес стратегия, ще се радваме да бъдем Вашият надежден партньор. Вярваме, че все повече хора обръщат поглед към правилното хранене и спорта, затова и идеята за производство на здравословни барчета е печеливша както за Вас, така и за Вашите клиенти. Очакваме Вашите въпроси и предложения!

Private label

Благодарение на нашата фабрика, снабдена с всичко необходимо за реализация на целия процес от идея до краен продукт, Ви предлагаме услугата Private label. По същността си тя представлява производство на стоки под Вашата марка. Ние осигуряваме всичко нужно, реализираме асортимента и завършваме с Вашата опаковка.

Имаме възможност да поемем големи поръчки за производство и опаковане на здравословни продукти като протеинови барчета, както и сурови и карамелени барчета. Ако желаете да се възползвате от тази наша услуга, се свържете с нас, за да обсъдим всички подробности.

Packaging

В случай че не разполагате с фабрика или необходимото оборудване за пакетиране на Вашите продукти, ние предлагаме точно такава услуга. Изпратете ни желаните стоки и кутии, а ние ще ги напълним в максимално кратък срок. Работим с модерни машини и съвременни технологии за пакетиране на продукция.

Вярваме, че тайната на успеха е в доброто партньорство, затова сме готови да помогнем, предоставяйки Ви услугата по опаковане на продукти. Потърсете ни, за да Ви изготвим оферта и заедно да направим първата крачка към успешното сътрудничество.

Получете персонална оферта за Вашите потребности