За бизнеса

Корона-М предоставя разнообразни решения за бизнеса, които са достатъчно гъвкави, за да отговорят на Вашите персонални нужди. Вярваме в добрите партньорски отношения и ще се радваме да Ви предложим индивидуална оферта, която да бъде началото на едно успешно сътрудничество!

За услугата Запитване

Нашите решения

Доставка на едро

Предоставяме възможност за доставка на едно на нашите продукти. Имаме голям производствен капацитет, който ни позволява да разширяваме продуктовия си асортимент и да следваме както тенденциите на пазара, така и предпочитанията на нашите клиенти.

В нашето портфолио ще откриете разнообразие от вкусни и здравословни продукти, произведени с най-качествените съставки. Можете да поръчате на едро и да предложите на Вашите клиенти полезен и вкусен продукт на достъпна цена. Свържете се нас, за да научите повече за условията, които предлагаме!

Outsourcing

Предлагаме производство на Вашите продукти в нашата фабрика. Разполагаме с капацитет и модерни технологии, които ни позволяват да изпълняваме поръчки в големи количества. Необходимо е единствено да ни предоставите рецептата си, за да произведем продуктите. Това могат да бъдат карамелени барчета, протеинови барчета или други.

Ако желаете да се възползвате от Outsourcing като бизнес стратегия, ще се радваме да бъдем Вашият надежден партньор. Вярваме, че все повече хора обръщат поглед към правилното хранене и спорта, затова и идеята за производство на здравословни барчета е печеливша както за Вас, така и за Вашите клиенти. Очакваме Вашите въпроси и предложения!

Private label

Благодарение на нашата фабрика, снабдена с всичко необходимо за реализация на целия процес от идея до краен продукт, Ви предлагаме услугата Private label. По същността си тя представлява производство на стоки под Вашата марка. Ние осигуряваме всичко нужно, реализираме асортимента и завършваме с Вашата опаковка.

Имаме възможност да поемем големи поръчки за производство и опаковане на здравословни продукти като протеинови барчета, както и сурови и карамелени барчета. Ако желаете да се възползвате от тази наша услуга, се свържете с нас, за да обсъдим всички подробности.

Packaging

В случай че не разполагате с фабрика или необходимото оборудване за пакетиране на Вашите продукти, ние предлагаме точно такава услуга. Изпратете ни желаните стоки и кутии, а ние ще ги напълним в максимално кратък срок. Работим с модерни машини и съвременни технологии за пакетиране на продукция.

Вярваме, че тайната на успеха е в доброто партньорство, затова сме готови да помогнем, предоставяйки Ви услугата по опаковане на продукти. Потърсете ни, за да Ви изготвим оферта и заедно да направим първата крачка към успешното сътрудничество.

За кого е услугата

Малък бизнес

Услугите ни са подходящи за малки или тепърва навлизащи на пазара фирми, които искат да наложат името си сред конкурентите.

Среден бизнес

Можем да Ви съдействаме за оптимизиране на работния процес, повишаване на продуктивността и утвърждаване на бранда Ви на пазара.

Голям бизнес

Предлагаме гъвкави и комплексни услуги, с които да предложите на Вашите клиенти най-добрите решения, запазвайки своя добър имидж.

Защо да ни изберете за Ваш доверен партньор

Постоянна процентна отстъпка

Гъвкави възможности за разфасовки

Облекчени изисквания за минимално количество

Бърз срок на доставка

30 годишен опит в производството и търговията

Модерно оборудвано производство

Получете персонална оферта за Вашите потребности

Форма за запитване